Naslednica Džinovića nedavno je otpratila majku sa društvenih mreža, a sada je došlo do neočekivane promene.

Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Od tada javnost prati svaki njihov korak, pa je pod lupom bio i njihov odnos sa decom Đinom i Kanom.

Foto: Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

 

Haris je odmah stavio do znanja da o tome u kakvim je odnosima sa decom svedoči činjenica da su oni ostali sa njim u vili na Senjaku, a da se Melina iselila.

Pomenuo je i činjenicu da se sa sinom nije čula više od mesec dana, pa se odmah stekao utisak da Melina sa Kanom nije u dobrim odnosima.  

Za razliku od brata Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom, pa ju je posećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladneli i otpratila ju je sa društvenih mreža.

Foto: ATAIMAGES

 

Ni ovaj detalj nije promakao budnom oku medija, ali po svemu sudeći porodična saga dobila novi obrt.

Ako je suditi po Instagramu, majka i ćerka su zgladile odnose, pa su ponovo u kontaktu, a naslednica dizajnerke ponovo je zapratila majku na Instagramu.

Foto: printscreen/Instagram

 

Melina je, inače, svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvek kraj njih i da su pomalo „čergarski“ vaspitani.

– Navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih – rekla je Melina jednom prilikom.

Šerif Konjević podržao Harisa pa osuo paljbu po kolegama:

sledeća vest

Originalni tekst