Nekadašnji rijaliti učesnik našao se uvređen jer ga je na društvenim mrežama blokirala Đina Džinović.

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović, uklanja sa svojih društvenih mreža svakoga ko joj ne prija ili joj na neki način zasmeta, i to na način što ga jednostavno – blokira.

To je učinila i kada je u pitanju nekadašnji učesnik „Zadruge“, Nenad Lazić Neca, koji je podelio na društvenim mrežama da ga je Džinovićeva naslednica blokirala na TikToku.

Foto: ATAIMAGES

 

– Zanima me zašto je ćerka Harisa Džinovića blokirala? A, da, zloba ne može da podnese dobrotu – napisao je najpre Neca, a zatim se oglasio i izjavom.

– Ko zna kada me je ona blokirala, ja sam slučajno saznao, nešto sada da vidim i kažem: „Bože, što me je devojka blokirala?!“. Ma, ko zna što je, verovatno što je zlobna devojka, kao što drugi ljudi pričaju, pa ne može da podnese pozitivnu dušu kao što sam ja – nije bio džentlmen Neca.

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Ja ne znam šta je ljudima, da me blokiraju… Još sam mislio da je promenila ime, kažem drugarici da proveri, ona kaže da ima profil. Znaš kakvi su ti ti nabeđeni mamini i tatini sinovi – rekao je očigledno veoma uvređeni Neca za Pink.rs.

Bolna objava Lepe Brene! Majka joj umrla na Aranđelovdan, a danas bi slavila rođendan (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst