U OSNOVNOJ školi „Šip“ u Sarajevu u četvrtak, protekle sedmice, odvijala se velika drama, kada je jedan od učenika u školu došao i doneo skalpel, saznaje portal „Avaza“.

ДЕЧАК ДОНЕО СКАЛПЕЛ, ПА СЕБИ НАНЕО ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ: Драма у основној школи у Сарајеву

Ilustracija

Kako se saznaje, učenik je mahao tim skalpelom, na šta su se drugi učenici prepali.

Došlo je i do gurkanja tog učenika sa skalpelom i njegovog vršnjaka. Na kraju je dečak, koji je doneo skalpel, sam sebe povredio, a u bolnici u koju je odvezen ustanovljene su teške telesne povrede.

Uznemireni roditelji kada su saznali za ovaj incident pozvali su policiju. Obavešteno je i Veće roditelja, te je sazvan hitni sastanak sa upravom škole.

Roditelji traže od uprave škole, prema saznanjima Avaza, da se uvedu mere koje bi ubuduće zaustavile, odnosno sprečile ovakve incidente, jer postavlja se pitanje kako i zašto je učenik doneo skalpel u školu.

Takođe, postavlja se pitanje šta ga je inspirisalo da izuzetno opasno sečivo donese u školu.

BONUS VIDEO: NAKON ŠTO JE KOD OSMAKA PRONAĐEN NOŽ – Slavica Đukić Dejanović stigla u Osnovnu školu „Ribnikar“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ZVEZDINA LEGENDA TRASIRALA DONČIĆEV PUT: Majko mila, šta je ovo? Španci odmah videli ono što Turci nisu za tri dana (VIDEO)

BULEVAR VUDROA VILSONA: Sve što vam treba na jednom mestu, u srcu Beograda

BULEVAR VUDROA VILSONA: Sve što vam treba na jednom mestu, u srcu Beograda

GRADEĆI najmodernije naselje u Srbiji i pretvarajući desnu obalu Save u dragulj srpske prestonice, Belgrade Waterfront nije zaboravio da sačuva sećanje na stari Beograd i ukaže poštovanje brojnim istorijskim ličnostima koje su svojim besmrtnim delima ugradile sebe u temelje naše zemlje, naše slobode i kulture.

21. 02. 2024. u 16: 00

Originalni tekst