Na današnji datum možete sebi da otvorite mnoge mogućnosti.

Iako su, kada je reč o numerologiji i astrologiji, predviđanja napravljena na individualnom datumu rođenja, za neke stvari i datume postoji izuzetak, odnosno takozvana univerzalna računica. 

Upravo jedan takav izuzetak je kombinacija brojeva 22.2.

Ovaj dan je zaista poseban, ističu astrolozi i numerolozi, a evo i šta on donosi.

Ako živite u skladu sa energijom broja 22, možete sebi da otvorite nove mogućnosti. Ovaj broj predstavlja energiju komunikacije, bezuslovne ljubavi i slobode. Na ovaj dan je veoma važno da prihvatite ljude onakvima kakvi jesu – bez osuđivanja. Takođe treba da se ponašate nežno prema sebi – ne ograničavajte se i ne žurite sa kritikama.

Ovog dana mogu da se pojave situacije vezane za odbranu vašeg mišljenja. Možda ćete morati nekoga da odbijete ili da razgovarate o povećanju plate sa menadžmentom ili klijentom. Najvažnije je da prepoznate svoje potrebe i ne odustajete od njih iz straha da ćete biti pogrešno shvaćeni i odbačeni.

Foto: Pexels/Shutterstock

brojevi

Na ovaj dan je dobro imati pregovore, razgovarati o velikim projektima i novim poduhvatima. Takođe je korisno potpisati važne ugovore i dokumente. Sa finansijske tačke gledišta, 22. februara nije preporučljivo uzimati kredite. Korisno je ulagati novac u pomaganje ljudima i bavljenje onim što volite, prenosi Lepa i Srećna.

Danas je važno da obratite pažnju na to kako komunicirate sa ljudima, kako se ponašate prema sebi i šta vas brine. Energija broja 22 pomoći će vam da bolje čujete sebe i pronađete odgovor na svoje unutrašnje pitanje i približite se istini. Na ovaj dan možete da organizujete svečane događaje i proslavite ih sa voljenima.

Partneri bi trebalo  da slušaju jedni druge i dozvoljavaju jedni drugima da preuzmu inicijativu. Za žene je važno da veruju svom partneru, a za muškarce da preuzmu odgovornost. Pošto je energija ovog dana usko povezana sa osećajem slobode, korisno je da partneri putuju i daju jedno drugom lični prostor za srećan život.


Bolje izgledam kada sam gola! Najzgodnija žena na svetu ne voli odeću, a žari i pali u petoj deceniji života (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst