Iako je ispao iz popularnog šou programa, Nani uveliko radi na svojoj karijeri, koja je i te kako usponu.

Svi smo se do sada uverili koliko dobrih i kvalitetnih vokala je iznedrilo popularno takmičenje Zvezde Granda, pa je tako jedan od njih i Nikola Spasić, poznatiji kao Nani, koji se proslavio učešćem u ovom takmičenju. 

Naišao je na odlične kritike članova žirija, a tokom dalje borbe za opstanak na ovom mestu, našao se u timu Aleksandra Milića Milija. Iako je ispao iz popularnog šou programa, Nani uveliko radi na svojoj karijeri, koja je i te kako usponu.

Za razliku od mnogih učesnika koji su razočarani jer se više ne bore za titulu koja svima mnogo znači, on nije pao u depresiju, već je odmah nastavio tamo gde je stao. 

Prihvatio je sve savete, kritike i nastavio da radi na sebi, pa je tako baš na današnji dan odlučio da svim svim ženama pokloni obradu pesme “Perje”, koju u originalu peva Milan Stanković. 

I dok čekamo da se Milan vrati na velika vrata muzičke scene, uživamo u vokalu momka  koji je ostao upamćen i po svom fizičkom izgledu, jer su ga mnogi poredili sa svetskom zvezdom Rikijem Martinom, s obzirom na to da likom podseća na njega.

U međuvremenu Nikola vredno radi na novim pesmama koje će uskoro ugledati svetlost dana i to uz ozbiljnu ekipu saradnika.

Srbija

(VIDEO) Da, Da! Piroćanac danas podelio više od 150 poklona dragim ženama! Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja! Tamara je u petom mesecu trudnoće i radi u rudniku! Šlem je šlem, i za žene i za muškarce!

Originalni tekst