Zdravko Čolić je odlučio da se preseli u novu kuću.

Zdravko Čolić je prodao porodičnu kuću na Košutnjaku za milion evra! Muzička zvezda je brzo našla kupca za nekretninu, ali gde mu je novi dom, trenutno nije poznato. Jedan od najvećih umetnika privatnost drži u tajnosti i samo najbliži krug ljudi je upućen u to da se sa suprugom Aleksandrom i naslednicama Unom i Larom preselio.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Čola je najpre živeo na Dedinju, gde je prodao kuću, nakon čega je kupio vilu u mirnom delu prestonice, u blizini Banovog brda. On je menjao životni prostor zbog toga što su poštovaoci njegovog lika i dela često dolazili na vrata i želeli da se upoznaju s njim i fotografišu, a to je trajalo godinama.

Njegova vila, koju je brzo i lako prodao, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište sa dve kapije i pod visokim merama bezbednosti, što on nikad nije isticao u javnosti. Sigurno jedan od najlepših delova kuće je dvorište, u kom je bazen. Porodica dosta vremena provodi okružena prirodom, a ćerka Una je često fotografije iz porodičnog doma objavljivala na društvenim mrežama.

Foto: Prinskrin

 

Čola jeste velika zvezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, porodičan i jednostavan. Još za vreme korone je razmišljao da proda kuću i to je nedavno i realizovao. Želeo je da promeni sredinu i, čim je rekao prijateljima da ima nameru da se seli, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gde se sa Čukarice preselio. Sada ide lepo vreme, boraviće ili u Bosni i Hercegovini, ili negde na primorju – kaže izvor i dodaje:

Foto: Foto: Nenad Opačić

 

O njegovom kretanju tokom letnje sezone zna samo porodica. Sigurno je da će imati nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, pa će svakako spojiti lepo i korisno i odmoriti se. Svakako, ako u novom domu ima nešto da se sređuje ili renovira, to će biti gotovo do jeseni, kad se Zdravkova porodica bude vratila u Beograd – priča sagovornik blizak porodici Čolić za Kurir.

sledeća vest

Originalni tekst