Tamara je iskreno progovorila o svojoj naslednici, ali i supurugu, poznatom fudbaleru.

Uloga mame me je oplemenila i učinila boljom osobom, kaže Tamara Milutinović (31)! Pevačica, koja je krajem prošle godine na svet donela naslednicu Emili, koju je dobila u braku sa švajcarskim fudbalerom srpskog porekla Darkom Jevtićem, u razgovoru za Informer otkriva da li joj prija medijska ilegala, kao i ko joj oko ćerkice najviše pomaže.

Foto: ATAIMAGES

 

– Za sada bih rekla da se dobro snalazim, mada je nezahvalno da to govorim u svoje ime. Biti mama je nešto najlepše na svetu i to može da potvrdi svaka žena koja se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi. Emili me je mnogo promenila, kao da ona stara Tamara više ne postoji! Mom životu je dala drugu, lepšu dimenziju i shvatila sam koliko je sve ostalo u odnosu na to mizerno i nevažno. Jedino mi je važno da je ona dobro – kaže poznata pevačica.

Tamara ističe i da joj je suprug najveća podrška i oslonac.

– Darko je divan otac, veoma je brižan i ništa u vezi sa Emili ne pada mu teško. Učestvuje u svemu u onoj meri koliko mu to poslovne obaveze dozvoljavaju. Bake i deke su uvek tu da ulete kad je potrebno, ali uglavnom smo nas dvoje sami sa njom, i zahvalni smo na svakom zajedničkom trenutku. Najviše uživamo u njenom kupanju – ističe ponosna mama.

Foto: ATAIMAGES

 

Atraktivna brineta kaže da je njenom porođaju prisustvovala njena snaja, te da joj je ona velika podrška u svim bitnim trenucima. To se do danas nije promenilo.

– Oko ćerke, ali i generalno u životu, najviše mi pomaže moja snajka. Ja je nazivam sestrom, pošto se udala za mog brata kad sam imala samo 12 godina. Sve ovo vreme, dok se nisam udala, živele smo u istoj kući. Ona mi je bila, i još je, velika podrška, iskren prijatelj i glas razuma. Iz tog razloga sam želela da baš ona bude osoba koja će mi davati snagu tokom porođaja. Mnogo mi je značila, malo je čak i sto puta da joj kažem hvala – naglašava Tamara Milutinović za kraj.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Povratak na muzičku scenu

Otkako se udala za fudbalera Darka Jevtića, a pogotovo otkad je postala mama, Tamara se povukla sa javne scene. Ipak, kako kaže, uskoro planira da se na nju vrati, pa najavljuje dosta noviteta.

– Nadam se da ću se vratiti početkom letnje sezone, ukoliko mi to obaveze oko Emili dozvole. Zaista bih to volela, nedostaju mi publika i nastupi. Nove pesme su spremne, još samo da ih ekranizujem i eto me – kaže ona.

Nakon prekida saradnje, Pljugica iskopirao Desingericu! Despića svi prepoznaju po ovome, a njegov kolega je odlučio da to uradi i na sebi (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst