Folk zvezda, iako gazi pedesetu, poslednjih meseci izgleda nikad bolje.

Muzička zvezda Ceca Ražnatović iz nedelje u nedelju u „Zvezdama Granda“ „puca“ od svetskih brendova od glave do pete, a isti je slučaj bio i na jučerašnjem snimanju.

Ražnatovićka je ponela „maks mara“ košulju od oko 350 evra, „valentino“ usku kožnu suknju od 630 evra, „kristijan lubutan“ štikle u vrednosti od skoro 800 evra, „fendi“ naočare od 350 evra i „iv san loran“ tašnicu, čija je cena oko 930 evra.

Iako je duvao jak vetar Ceci to nije preterano smetalo, pa je zastala kako bi ispozirala okupljenim fotoreporterima.

U jeku priča o razvodu i preljubi, Jelisaveta i Teodosić uhvaćeni na delu: Osvanuli intimni trenuci glumice i košarkaša, objavljeni šok kadrovi (VIDEO)

sledeća vest

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

Zelenski se krije da ga Putin Duboka država preko projekta Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst