Predstavnica Srbije na Evroviziji došla je u Malme, a tamo ju je odmah snašlo nešto neverovatno

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora s pesmom „Ramonda“ predstavljaće našu zemlju na „Evroviziji 2024“, a juče je otputovala u Malme gde će se ovo prestižno, muzičko takmičenje održati od 7. do 11. maja.

Foto: Instagram printscreen

 

Po dolasku u Malme, Teya Doru i delegaciju koja je s njom, jato ptica zasulo je izmetom, te je naša predstavnica objavila video na kojem se vidi koliko se isprljala. A kako po narodnom verovanju izmet ptice znači veliku sreću, tako je i naša predstavnica ovo shvatila kao šansu da možda napravi dobar plasman na „Evoroviziji“:

–  Srećno – kazala je Teya Dora u snimku na kojem se vidi fleka na njenoj kosi.

Foto: E-stock

 

Inače, naša predstavnica će danas imati prvu probu pred veliko takmičenje. Teya Dora je otkrila da će nastup na velikoj sceni biti nešto drugačiji.

– Videćemo jer je scena tamo potpuno drugačija. Kroz probe će se sigurno promeniti neki kadar, kako bi sve bilo najlepše. Za sada sam zadovoljna sa svime – kazala je mlada pevačica i dodala: 

– Imam jedan momenat u koreografiji koji sam promenila, da se sve završi efektnije. Kostim će biti drugačiji, biće druge boje – izjavila je Teodora kojoj je mama velika podrška.

– Mama je oduševljena, sve prati. Nažalost neće moći da ide sa mnom tamo. Konstantno mi daje neke savete. Najveći kritičar sam sama sebi, a mama je tu da pomogne.

Marija Šerifović ispratila Teya Doru na Evroviziju! Pevačice se fotkale na aerodromu i sve objavile

sledeća vest

Originalni tekst