Viktor je na svom profilu podelio nekoliko slika iz aviona i pokazao u kakvom luksuzu uživa.

Brenin i Bobin naslednik, Viktor Živojinović spakovao je kofere i napustio Srbiju. 

Naime, Viktor je danas na svom Instagram profilu podelio niz fotografija iz aviona i pokazao u kakvom luksuzu uživa. 

On je prvo objavio svoju fotografiju dok je u ruci držao čašu sa šampanjcem i nazdravljao, a zatim se pohvalio kabinom u avionu. Mladi Živojinović je pored toga podelio i nekoliko slika na kojima se vidi šta jede u avionu, a sudeći po kadrovima, on uopšte nije štedeo kada je uživanje u pitanju. 

Podsetimo, dugo se spekulisalo o odnosu Sofije Šašić i Viktora Živojinovića, ali se njih dvoje o toj temi nikada nisu oglašavali. Međutim, nedavno je Sofija rešila da objasni relaciju njihovog odnosa.

– Viktora mnogo volim, on je predivan dečko i stvarno koja god da bude s njim biće srećna. Viktor i ja smo imali one klinačke simpatije, desilo se da se poljubimo, ali sada smo prijatelji. Mogu ti reći da bi mnogi voleli da on i ja budemo zajedno, navijaju za našu vezu, jer smo karakterno slični, šta znam. Šalimo se on i ja da ako nikoga ne nademo, da ćemo se na kraju uzeti nas dvoje – rekla je Sofija.

 


Sloboda Mićalović se latila mikrofona i zapevala veliki hit! Svi ostali bez reči kada je glumica pustila svoj glas (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst