Pevačica priznala šta joj zamera njen jedinac.

Dara Bubamara priznala je da dobija grdnju od sina Kostantina i to potpuno opravdano jer redovno ostavlja smeće u automobilu.

Foto: Informer/Instagram

 

Iako bi trebalo da je kritikuje za brzu vožnju i nepropisno parkiranje, Kosti kod majke smeta nešto drugo:

– U gepeku držim srca od fanova, uvelo cveće, torbe, cipele i kišobrane, katastrofa je. U životu sam jako uredna, a kola su suprotnost. Sin me kritikuje da imam kese od peciva, flašice od sokova… Moji drugari odu da operu kola kada sam ja na snimanju – rekla je Dara kroz smeh, te je otkrila da li bi se snašla da sama zameni gumu.

Foto: Dejan Milićević

 

– Ne znam da zamenim gumu, nisam nikada ni pokušavala, okrenem telefon da dođe neko – iskrena je Dara, koja je nedavno gostovala na koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu.

– Mene toliko vole ljudi i što pričaju da sam bahata, ništa ne može da promeni mišljenje njihovo o meni. Aleksandra i Filip su mi se zahvalili posle njenog koncerta u Novom Sadu, morala sam da otpevam “Vero nevero” na suvo, mene su kao gosta zvali na bis. Presrećna sam bila – rekla je Dara i dodala:

Foto: Dejan Milićević

 

– Sin je bio sa društvom na koncertu, rekao mi je: “Okrenuo se Spens, mama sila si”. Kad ti izađeš u tvom gradu gde si rođen, odrastao, klinci skandiraju tvoje ime… Vole me kao osobu, to je najbitnije, zato je bio toliki aplauz, naravno i moja ludačka energija je zaslužna.

Dara: „Sloba se nije javio“

– Pesma je dva puta prodata, prvi smo snimili, pre neki dan smo završili spot i to će sve pokazati. Rale mi se izvinjavao, posle su opet pljuvali, to je luda kuća. Sloba se nije javio – rekla je Dara i dodala:

– Toliko mržnje i zlobe ima, gledaju samo svoj interes, gaze preko mrtvih, zbog čega, zbog balade… Ne razumem, ali bilo pa prošlo, oni su smešni za mene. Napravila sam im malo reklamicu, oni su presrećni, činim dobro delo.

Gori sve od luksuza! Dara Bubamara iskeširala 200.000 evra za 170 kvadrata u Novom Sadu! Pogledajte kako izgleda unutrašnjost stana! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst