Iako sezona u Evroligi tek ulazi u završnu fazu, mnogi timovi se pripremaju za sledeću sezonu, a Partizan i Crvenu Zvezdu najviše zanima da li će i sledeće sezone biti deo elite. Sada je Paulius Motejunas rekao za medije da će definitivno doći do promene među učesnicima sledeće sezone.

ДРУГИ ЧОВЕК ЕВРОЛИГЕ ОТКРИО: Партизан и Звезда у пробелму?

FOTO: M. Vukadinović

Drugi čovek Evrolgie je sad otkrio da će zbog Pariza, koji je osvojio Evrokup i izborio plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, neka od ekipa koje su igrale ove sezone preko specijalne pozivnice seledeće sezone neće nastupiti u Evorligi.

 – Nažalost, između Albe, Virtusa, dva tima iz Beograda i Valensije neko će morati da „izvisi“ jer će Pariz biti tu – rekao je Motijunas.

Podsetimo, pobednik AVA lige bi trebalo da ima zagarantovano mesto u Evroligi, dok ekipa koja ne osvoji regionalno takmičenje se nada specijalnoj pozivnici.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst