Mars, planeta akcije i borbenosti, koju astrolozi nazivaju i Bog rata, ulazi u Vodoliju 13. februara, gde će se pridružiti Suncu, Merkuru i Plutonu.

Evo nekoliko karakteristika koje se često povezuju s položajem Marsa u Vodoliji:

Nezavisnost i originalnost

Mars u Vodoliji često ukazuje na osobu koja ceni svoju nezavisnost i originalnost. Ova osoba može imati snažnu potrebu da se ističe i bude različita od drugih, kako u stavovima tako i u akcijama.

Humanitarnost

Mars u Vodoliji može doneti sklonost ka radu na humanitarnim ili društveno angažovanim projektima. Osobe s ovim položajem često pokazuju interesovanje za unapređenje zajednice i društva u celini.

Foto: Shutterstock

 

Inovativnost

Ova pozicija Marsa podstiče inovativno razmišljanje. Osobe s Marsom u Vodoliji često imaju originalne ideje i sposobnost da pronađu nekonvencionalne pristupe problemima.

Prijateljski pristup

Mars u Vodoliji može doprineti opuštenom i prijateljskom pristupu ka akciji. Ove osobe mogu preferirati saradnju i timski rad umesto samostalnih poduhvata.

Otpornost na konformizam

 Osobe s ovim položajem Marsa često se odvajaju od konvencionalnih normi. Nisu sklone srljanju u postojeće obrasce, već imaju sklonost ka postavljanju sopstvenih pravila i normi.

Nagli preokreti i promene

Mars u Vodoliji može dovesti do naglih promena i preokreta u akcijama. Ove osobe mogu biti sklone impulsivnim odlukama, ali to često čine s ciljem unapređenja i inovacije.

Mars u Vodoliji zadržaće se do 22. marta, a najveći uticaj imaće na Blizance, Vodolije i Vage. Neće prijati znakovima kao što su: Lavovi. Bikovi i Škorpije. 


Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. februara! Mlad Mesec u Vodoliji menja sudbinu 4 horoskopka znaka

sledeća vest

Originalni tekst