Kapiten fudbalskog kluba Čukarički Marko Docić izjavio je danas da poštuje ekipu Novog Pazara, ali je dodao da će njegov tim ići na pobedu u meču 27. kola Superlige Srbije.

БИЛА ЈЕ ВЕЛИКА ПРИВИЛЕГИЈА РАДИТИ СА ЊИМ: Доцић хвалио Матића пред меч са Новим Пазаром

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Čukaričkog dočekaće sutra od 14 sati na svom terenu ekipu Novog Pazara u 27. kolu SLS.

 – Nema dileme da će duel protiv Novog Pazara imati veliki značaj za oba tima. Ali tako bi bilo u svakom našem okršaju, uvek su dueli Čukaričkog sa sportskim prijateljima iz ovog grada izuzetno kvalitetni i zanimljivi. Tako će biti i ovoga puta, a meč je posebno bitan zato što se bliži podela Superlige na plej-of i plej-aut. Nismo najbolje startovali u prolećnom delu sezone, ali još imamo sasvim dovoljno vremena da sve nadoknadimo i da ostvarimo naš osnovni cilj, da se plasiramo u Evropu – rekao je Docić, saopšteno je iz beogradskog kluba.

Kapiten Čukaričkog je istakao da je ekipa Novog Pazara daleko kvalitetnija nego što to pokazuje plasman na tabeli.

 – Svima je jasno da Novopazarci imaju odličan tim, sa pre svega izuzetne pojedince. Naravno da su u prvom planu Adem Ljajić i Sejduba Suma, ali i ostali prvotimci ovog kluba prikazali su odlične partije tokom sezone. Od golmana Mirkovića, pa do špica napada u kojem su Obradović i Šćepović. Gledao sam mečeve našeg narednog rivala, bilo je i onih u kojima su bili bolji od rivala, a nisu stigli do pobede – dodao je fudbaler Čukaričkog.

Šef stručnog štaba Novog Pazara Igor Matić donedavno je bio trener Čukaričkog.

  – Svi znamo kakav je Igor bio trener, imao sam tu privilegiju da sa njim igram na njegovom zalasku karijere. Bio je produžena ruka trenera na terenu, od njega je moglo mnogo toga da se nauči. Kasnije je gradio karijeru upravo u našem klubu kroz Omladinsku školu, potom i u FSS, a predvodio nas je i u istorijskom nastupu u grupnoj fazi Lige konferencije. Svi u klubu imamo veliko poštovanje prema Matiću, želimo mu svu sreću u nastavku karijere, ali naravno sutrašnja utakmica je nešto sasvim drugo. Naš cilj su tri boda i nadamo se da ćemo uspeti da stignemo do trijumfa koji bi nam mnogo značio – dodao je Dodić.

Čukarički će posle Novog Pazara igrati sa ekipama Vojvodine, TSC-a i Partizana.

  – Četiri derbija uzastopno, uz četvrtfinale Kupa Srbije protiv Vojvodine, i sedam mečeva u plej-ofu. Neće biti lake utakmice, ali tako je bilo na primer i na gostovanju fenjerašu Radniku u Surdulici. Ali za sada razmišljamo samo o meču protiv Novog Pazara, eventualna pobeda dala bi nam veliku injekciju samopouzdanja za naredni period, u kojem će se raspodeljivati evropske vize – zaključio je Docić.

Čukarički je peti na tabeli SLS sa 40 bodova, dok je Novi Pazar na osmoj poziciji sa 35.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE „DESETKE“: Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst