Fudbalska reprezentacija Srbije je „otvorila“ Evropsko prvenstvo u fudbalu protiv glavnog favorita za titulu, Engleske, a odmah posle meča desila se jedna nesvakidašnja situacija.

АУ, ПА НИЈЕ ДОБРО АКО ЈЕ ТО РЕКАО! Пикси чуо шта је Душан Тадић изјавио - није му се свидело!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je i pored odlične igre izgubila od Engleske, posle čega je kapiten Dušan Tadić, koji nije bio starter, rekao da je „vrlo teško to primio“, jer sebe, „bez lažne skromnosti, smatra najboljim fudbalerom kog Srbija ima“.

Prvo pitanje za selektora Dragana Stojkovića na konferenciji je glasilo:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

„Ono što Srbiju najviše zanima je zašto Tadić nije bio starter i da li ste čuli da je posle meča rekao da sebe smatra najboljim igračem, kapitenom i liderom i da se ne slaže sa vašom odlukom da ga stavite na klupu?“

– Au, pa to nije dobro, ako je to rekao! – bila je prva Piksijeva reakcija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tome je dodao:

– U, to nikako nije dobro… Kažem, nije dobro… (pauza) To je bila moja odluka. Taktička. Želeo sam Tadića sa svežim nogama u drugih 45 minuta, i jedino je to razlog, ništa više. Radi se o taktici, ništa drugo.

Kada je, nešto kasnije, jedan od novinara rekao „da će još biti polemike i bure oko Tadića“, selektor Srbije je odmahnuo glavomo i rekao:

– Ma, kakva, bre, bura, ljudi… Nemojte. Kakva bura (smeh). Taman posla!

Kada opet igra Srbija?

Fudbalska reprezentacija Srbije će posle meča protiv Engleske u Gelzenkirehnu malo predahnuti, a onda joj slede dva nastupa na minhenskoj Areni – najpre u četvrtak 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske, kada će i biti doneta odluka o konačnom raspletu u grupi C.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst