Pevačica ističe da u izjavama Ane Nikolić i kompozitora Raleta postoje mnoge nelogičnosti, a nije propustila ni priliku da „devojku od čokolade“ debelo ispljuje!

Olja Bajrami oglasila se posle optužbi Gorana Ratkovića Raleta da mu je „smestila skandal sa Anom Nikolić“, pa oštro poručila kako se „u ovoj grotesknoj komediji tačno zna ko pije, a ko plaća“.

Ako se nisu svađali, kako su se pomirili? Fali elementarna inteligencija da se da takva izjava u javnost sa takvim naslovom. Glavno je pitanje zašto me Rale nije odmah demantovao u javnosti već sad, kad ima interes za to. U ovoj grotesknoj komediji se tačno zna ko pije, a ko plaća i ništa ja tu ne bih dodala – istakla je, pa nastavila:

Foto: ATA Images

 

Ko pravi karijeru na skandalima zna svako, nismo zaboravili prisvajanje pesama drugih pevačica. Ani (Nikolić) i Raletu želim sve najlepše, kad budem imala vremena od nastupa i novog albuma, poslaću im po čokanj vinjaka da nazdrave novom prijateljstvu – kazala je Kuriru Bajramijeva.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, nakon niza medijskih napisa o sukobu Olje Bajrami i Ane Nikolić, „devojka od čokolade“ se nedavno oglasila za Informer.

 Ja sam prvo tražila broj Selme Bajrami. Uopšte nisam znala da dotična postoji. Ne znam zašto se ona mešala kada je nisam ni videla u studiju kod Raleta. Olja Bajrami je totalno nebitna – rekla je tada Ana Nikolić za Informer. 


(VIDEO) Monah slušao Breskvičinu pesmu za PZE24: Snimak postao viralan, pogledajte reakciju na

sledeća vest

Originalni tekst