Folk zvijezda koja je održala seriju koncerta u zemlji i regionu i doživjela vrtoglavi uspijeh poslije samo tri studijska albuma, odlučila je da se publici oduži novim, četvrtim po redu.

– Iako je treći album objavila prije samo šest mjeseci Aleksandra je riješila da snimi nove pjesme. Cijeli tim saradnika savjetovao je da sačeka još malo, da ne žuri, da ne troši pare, ali ona neće ni da čuje! Odlučna je u namjeri da se na ovakav način oduži publici, koja je do posljednjeg mjesta popunila beogradsku Arenu tri puta i zagrebačku pet puta – ispričao je izvor blizak pjevačici i dodao da će Prija za svaku pjesmu snimiti i visokobudžetni spot.

– Na novom albumu imati će deset novih pjesama od kojih je jednu već objavila. Numera “Poslednji kabare” je već postala hit i za dvije nedjelje ima 3,3 miliona pregleda na Jutjubu. Za tu pjesmu muziku i tekst napisao je Prijin muž Filip Živojinović, dok je za aranžman bio zadužen Saša Milošević Mare. Na albumu će, pored njih dvojice, među autorima biti i Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić.

Filip Živojinović svoje pjesme, naravno, neće naplatiti, ali je za sve ostale troškove Prija odlučila da izdvoji ogromnu svotu. Ona je samo za numere riješila da potroši 100.000 eura i isto toliko za spotove, jer ne želi da niti jedna pjesma prođe nezapaženo.

Aleksandra Prijović je u Beogradu zgrnula milion za pet zagrebačkih Arena, koje su kapaciteta, kao i beogradska, do 20.000 mjesta, uzela je oko 2.5000 eura, više od milion izvukla je za sve koncerte u Nišu, toliko isto i za tri večeri u Sarajevu, gde je bilo 36.000 posetilaca u Zetri, pa je, prema gruboj računici, pjevačica od turneje “Od istoka do zapada” zaradila blizu četiri miliona eura.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst