Astrolozi smatraju da su Škorpije, Jarčevi, Device i Rakovi najnegativniji znaci Zodijaka.

Svi horoskopski znaci imaju neke svoje određene karakteristike po kojima se izdvajaju, a astrolozi su saglasni da najnegativniji ljudi imaju baš ova 4 horoskopska znaka:

Škorpija: Intenzivna moć

Škorpije, rođene između 23. oktobra i 21. novembra, često se smatraju intenzivnim i misterioznim. Njihova strast može biti neodoljiva, što ih čini sklonim ljubomori i posesivnosti. Škorpijina nemilosrdna potraga za istinom, ponekad može dovesti do konfrontacijske prirode, čineći međuljudske odnose izazovnim terenom.

Jarac: Ambiciozni perfekcionista

Jarčevi, rođeni od 22. decembra do 19. januara, poznati su po svojoj ambicioznoj prirodi i posvećenosti ostvarenju svojih ciljeva. Međutim, ovaj nagon ponekad može da se graniči sa radoholizmom, zbog čega izgledaju hladni ili odvojeni. Jarčeva težnja za savršenstvom može stvoriti stres i napetost u njihovim životima i životima onih oko njih.

Foto: pexels.com

ljutnja

Devica: Analitički kritičar

Device, rođene između 23. avgusta i 22. septembra, poznate su po svom analitičkom umu i pažnji na detalje. Iako ovi kvaliteti doprinose njihovom uspehu, oni takođe mogu učiniti Device preterano kritičnim, kako prema sebi tako i prema drugima. Boreći se sa sumnjom u sebe, Device mogu nenamerno da projektuju svoju nesigurnost na one oko sebe.

Rak: Emocionalno intenzivan

Rakovi, rođeni između 21. juna i 22. jula, duboko su povezani sa svojim emocijama. Iako ova osetljivost podstiče saosećanje, ona takođe može dovesti do promena raspoloženja i emocionalne turbulencije. Rakovima može biti izazov da otvoreno izraze svoja osećanja, stvarajući nesporazume u odnosima, prenosi astrotalk

I dalje je prirodna! Pamela Anderson bez trunke šminke, na ludoj Veniti fer žurci - ovakvu haljinu još niste videli (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Vuk ima Daunov sindrom, ali je uspeo da ostvari svoj san! Leči ljude, a zaposlen je na Institutu reumatologije Danas se Srbija ponosi svojim herojima! Državni sekretar Antić se sastao sa borcem sa Košara Tomislavom Račićem! Doneta revolucionarna presuda u Srbiji! Ani vraćaju zamrznute embrione tri godine posle smrti supruga

Društvo

Doneta revolucionarna presuda u Srbiji! Ani vraćaju zamrznute embrione tri godine posle smrti supruga

Prošlo je tri godine od kako je suprug Ane Mladenović Marković (46), preminuo od posledica koronavirusa, a embrioni koje su njih dvoje zamrzli u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, su prema Zakonu o biomedicinski potpomognutoj oplodnji (BMPO) još 2022. bili spremni za spaljivanje. Međutim, Ana je odlučila da se bori za svoje potomstvo i tužila je kliniku, jer joj je muž u nasleđe ostavio njihove embrione, a po Zakonu o nasleđivanju, ustanova je u obavezi da ih vrati. Posle niza različitih presuda i žalbi, od 2021. do danas, Viši sud je doneo konačnu odluku, da embrioni pripadaju majci – Ani.

Orlić žustro poručio Đilasovim botovima: Gde ste da osudite nasilje nad ženama! (VIDEO) Maja Gojković osudila napad na aktivistkinju SNS: Nasilje nad bilo kojim građaninom naše zemlje, a pogotovo nad ženama je nedopustivo

Originalni tekst