Ako se nađete u društvu Device, Bika i Jarca nemojte da zbijate šale, jer ovi horoskopski znakovi nemaju smisla za humor, kažu astrolozi.

– Reč je o zemljanim znacima, pa im je nekada teško da razumeju šalu. To ne znači da ne vole da se zabavljaju, samo malo drugačije shvataju humor. Često se dešava da ono što je njima smešno, drugima je glupo – kažu astrolozi.

DEVICA

Device imaju smisla za humor, ali ne toliko da zaborave racionalnu osnovu koje se uvek drže. Kao odgovoran i analitičan znak, Devica sigurno neće ulagati vreme da bilo koga zasmejava.

Foto: Shuterstock

 

BIK

Ovo je zemljani znak koji čvrsto stoji sa dve noge na zemlji. Često su ozbiljni i namrgođeni i imaju smisao za humor koji razume samo mali broj ljudi. Bikovi, skoro po pravilu, imaju malo, ali odabrano društvo, pa ih zato nećete videti da se trude da zasmeju one koje ne poznaju dobro.

JARAC

Kada vam je ceo život podređen poslu i karijeri, onda zaista i nemate mnogo vremena da se zabavljate. Jarčevima je novac primaran, pa su im racionalne kalkulacije, odgovornost i posvećenost glavne osobine. Zbog toga bi se reklo da se retko smeju. Jarčevi su rođeni ozbiljni i zbog toga često usled posvećenosti obavezama zaboravljaju kako da se zabavljaju.

Najmračnije strane horoskopskih znakova! Kriju ih kao zmija noge

sledeća vest

Originalni tekst