Dejvid Bekam je, dok je igrao fudbal, mamio uzdahe majstorijama na terenu, ali i pojavom. Uspeva to i sada, na zalasku pete decenije života.

ЖЕНЕ ШИРОМ СВЕТА ОСТАЛЕ У ШОКУ: Дејвид Бекам је у годинама, а скинуо се да уради вежбе и оставио многе без даха (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Bekam, koji se proslavio igrajući za Mančester junajted (šest puta je osvojio Premijer ligu, jednom Ligu šampiona), potom i Real Madrid, a čak 115 puta je oblačio dres reprezentacije Engleske, sada se bavi vođenjem kluba. U pitanju je FK Inter Majami, u koji je uspeo da dovede i nekoliko velikih zvezda, a najveća od njih je, svakako, Lionel Mesi.

Iako je „u godinama“, čuveni Englez uspeva i sada da oduševi mnoge, i to vežbom koju i vi možete da pogledate:

Komentarišući svoj nastup, obratio se jednom kondicionom treneru, citirajući ga:

– „Kolena do grudi“? Ućuti, Bobe. Kosa mi je u haosu, a to mi je sada mnogo važnije – podsetio je „Beks“ na to da je i frizuri oduvek poklanjao posebnu pažnju. Inače, Dejvid Bekam je rođen u Londonu 2. maja 1975. i za manje od dva meseca ući će u 50. godinu života.

Viktorija i Dejvid Bekam / Foto: EPA

Od 1999. je u braku sa nekadašnjom zvezdom ženske muzičke grupe „Spajs girls“, Viktorijom Adams (sada Bekam), a njih dvoje su u braku dobili četvoro dece.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst