Supruga popularnog pevača važi za jednu od najatraktivnijih žena, a sada je, još jednom, pokazala da s razlogom nosi ovu titulu.

Pevač Peđa Jovanović svojevremeno je otvoreno govorio o krahu braka, a nedavno je došlo do obrta, odnosno pomirenja između njega i njegove supruge Ane Jovanović sa kojom je prošao kroz težak period.

Da im nije bilo lako, potvrdila je i sama Ana i rekla da su sada jači nego ikada:

– Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je – istakla je ona.

Ana je često aktivna na društvenoj mreži Instagram, a ovoga puta je otkrila da se nalazi na Maldivima, gde uživa i puni baterije za nove izazove.

Foto: Printscreen/Instagram/anajovanovic1

 

Pored toga, pevačeva supruga je pokazala i svoje izvajano telo i dokazala da s razlogom važi za jednu od najatraktivnijih žena.

Foto: Printscreen/Instagram/anajovanovic1

 

Jovanovićeva nije propustila priliku ni da svom suprugu Peđi, koji vredno radi, pošalje poruku, te je tako u pesku prstom ispisala „volim te“.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

sledeća vest

Originalni tekst