Maja je godinama jedna od najpopularnijih učesnica rijalitija, a svojevremeno je njen otac, potpuno slučajno, otkrio koliko ona zaradi za svega mesec dana.

Maja Marinković definitivno važi za jednu od najpopularnijih rijaliti učesnica, a njen otac Taki Marinković je svojevremeno otkrio i koliko njegova ćerka zarađuje u rijalitiju.

Tokom šeste sezone rijalitija, honorar Maje Marinković je, navodno, bio oko 15.000 evra, a mnogi smatraju da je u ovoj sezoni i viši.

Sa druge strane, Maji se, zbog žestokih obračuna koje povremeno ima u rijalitijima, poput onoga koji se dogodio sa Milicom Veselinović u šestoj sezoni, često oduzima od honorara.

Foto: Youtube printcreen

 

Nakon tog incidenta, kada je Marinkovićeva ostala bez pozamašne sume novca, oglasio se upravo njen otac, Radomir Taki Marinković i tom prilikom slučajno otkrio koliki je honorar njegove ćerke:

Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje… To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu – rekao je Taki tada za“ Pink“ ni ne sluteći da je zapravo otkrio ćerkin honorar.

Maja trenutno uživa u ljubavi sa Stanislavom Krofakom koji se takođe nalazi u rijalitiju.

Foto: Printscreen

 

Bez podrške porodica

Iako je ljubav između dvoje rijaliti učesnika planula, porodica Stanislava Krofaka je svima jasno dala do znanja da ne podržava njegovu vezu sa Majom.

Taki je Krofaka, sa druge strane, nazvao Majinim fanom.

Ovo je moje poslednje oglašavanje, odlučio sam da se povučem. Što se tiče Majine ljubavi, ona je već šest godina tamo i kad je bila najbolja i kad je bila najgora bio sam uz nju. Stanislav se odmah uhvatio najjače karike u kući, ali sviđa mi se što nikada nije ispljuvao Mionu i što je ispao veliki gospodin. Stanislav i Miona su Majini fanovi, pratili su je od početka i sami su to rekli, a on je vrlo dobro upućen i posavetovao se gde ulazi. Vrlo dobro zna šta radi – rekao je Taki, a prenosi Blic.

sledeća vest

Originalni tekst