FUDBALERI Partizana gostuju Voždovcu u 28. kolu Superlige Srbije. Utakmica koja se igra na krovu Tržnog centra Stadion možete pratiti uživo na portalu „Novosti“.

ВОЖДОВАЦ - ПАРТИЗАН: Гол на крову

FOTO: FK Partizan

Drugo poluvreme: Voždovac – Partizan 0:1

48′ – Sjajna akcija Voždovac. Nešković i Teodorović su dobro kombinovali. Ipak, udarac ovog prvog sa ivice kaznenog prostora je otišao malo preko gola.

47′ – Pokušao je Severina na startu drugog dela. Uvukao je loptu u sredinu, šutirao levom nogom, no nije bio precizan.

46′ – Počelo je drugo poluvreme u Zaplanjskoj!

Prvo poluvreme: Voždovac – Partizan 0:1

45+1′ – Završeno je prvo poluvreme!

43′ – Umalo da bude 0:2. Antić je uposlio Kalulua koji je iz neposredne blizine šutirao pored gola. Ostaće sigurno žal za ovom šansom.

42′ – Odmah je pokušao Voždovac da uzvrati. Flemings je poslao oštru loptu pred gol gostiju, no dobro je reagovao Jovanović.

39′ – Evo gola na u Zaplanjskoj. Nekoliko puta su pokušavali domaći, ali je odbrana dobro reagovala. Ipak, lopta se odbila do Baždara koji je sjajno šutirao i pogodio je dalji ugao Katićevog gola.

37′ – Ništa se ne dešava na „krovu“. Osim malopređašne prilike Voždovca uzbuđenja nema. Verovatno je malo ko očekivao da će prvo poluvreme bar sada biti ovako nesadržajno.

34′ – Prva prava prilika u Zaplanjskoj. Kolarević je pobegao Filipoviću, poslao je loptu pred gol gostiju, ali je u poslednji čas ispred Teodorivića reagovao Svetozar Marković koji je izbacio loptu van terena.

18′ – Opasan napad „zmajeva“, sve je išlo preko leve strane. Ipak, ponovo je odbrana crno-belih bila na visini zadatka.

15′ – Sada je Leonard Ovusu dobro šutirao, ali je Matić izblokirao njegov udarac. Partizan nije zapretio posle prvog udarca iz ugla. Odbrana domaćeg tima je bez većih problema izbila loptu.

9′ – Prvi požuteli na ovoj utakmici je Aleksa Matić koji je oštrim startom na sredini terena zaustavio Alda Kalulua.

7′ – Prvi ozbiljniji napad na utakmici bio je delo „zmajeva“. Na odbijenu loptu natrčao je Vukašin Đurđević, no lopta je otišla visoko preko gola posle njegovog udarca sa nekih 16 metara.

6′ – Start duela protiče pretežno u borbi na sredini terena. Za sada nijedan, ni drugi golman nisu imali nikakvog posla.

1′ – Počela je utakmica u Zaplanjskoj!

Sastavi timova:

VOŽDOVAC (4-2-3-1): Katić – Đurđević, Lukić, Savić, Đuričić – Matić, Mitrović – Flemings, Nešković, Kolarević – Teodorović.

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Filipović, Kovačević, Marković, Antić – Kastiljo, Ovusu – Severina, Goh, Kalulu – Baždar.

Uoči meča:

Crno-beli su u prošloj rundi savladali Spartak (1:0) i prekinuli su seriju od tri vezana meča bez pobede u prvenstvu.

„Zmajevi“ su ekipa koja ne igra dobro ovog proleća, na osam utakmica ekipa je doživela šest poraza i dva remija i neće joj biti lako da prvi trijumf upiše protiv izabranika Igora Duljaja.

Trenutno drugoplasirani tim Superlige će biti oslabljen na ovom meču. Uz od ranije povređenog Mateusa Saldanju u prvoj postavi neće biti dvojice važnih igrača – Bibarsa Natha i Gajasa Zahida.

Partizan se nalazi u seriji od 11 pobeda protiv Voždovca, uz impresivnu gol razliku 29:3. Poslednji poraz od rivala iz Zaplanjske „parni valjak“ je doživo 2019. godine u Humskoj (1:2).

Crno-beli u ovaj susret ulaze kao drugi na tabeli sa 64 boda, dok je tim Nikole Mitića na 11. poziciji sa 30.

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu „golubova“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst