Čuvena vašarska pevačica se poput prave rijaliti struke oglasila na temu aktuelnih učesnika „Elite 7“!

Vesna Vukelić Vendi žestoko je udarila na Maju Marinković i njenog oca, Takija, a nije štedela reči ni na račun Žane Đorđević.

Jelena i Ivan su morali da shvate da Žana ima dobar plan i program da se zakači za nekog ko je jak. Ona je biljka puzavica koja se obavije oko žrtve i krene da isisava. To bi bilo kad bi neki amater krenuo da se takmiči sa Mesijem. Ona je prošle godine imala želju da se sa Carem svađa, kako bi se omrsila o njegov rijaliti kredibilitet. Ona je nazvala reč “šibicarenje“ kad su u pitanju Ivan i Jelena, a pojma nema ni šta govori. Pikira jake igrače. Ne ide na slabe, nego na najjače.

Foto: ATAIMAGES

 

To je isto kad je Duško Dugouško izazivao one u crtaću, kao da ja Tajsona izazovem. U pitanju je osoba koja je plastično urađena, to govori o njenim kompleksima. Ona ima oklop, veštačku tvorevinu. Fermetički zatvorena osoba. Njeni pokreti su robotirani. Ona je 24 časa našminkana. Njene tetovaže su uličarske, izgleda kao neki bokser. Uštogljena je kao jedna dama, to je jedna havarisana osoba. Ne znam samo zbog čega im blod plovi ka osuđivanju Anite i Anđela, jer su oni nisu vulgarni, u harmoničnom su odnosu – rekla Vesna, a potom udarila na Maju i Takija:

Foto: Printscreen

 

Meni se ona Maja ne dopada, ne znam što je i spominjem. Onaj njen otac, njena desna ruka, vozika njene drugarice, pa ih posle pljuje. Govori sve najgore o drugim devojkama, a ne vidi kakva mu je ćerka. Ivan umesto da se sa nekom zadnjom stanicom života, poput Maje obračunava verbalno, on gleda da pljuje odnos Anđele i Anite.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ja sam uz Ivana i Jelenu, uvek ću i biti, ovo je samo moje mišljenje. Rijaliti traje, mislim da mogu da povuku ručnu i Žanu pošalju na smetlište, a da ljudski otpad uzmu pod svoje i sa njima se verbalno obračunaju – istakla je Vendi za Pink.rs.


Bujne grudi Jovane Jeremić, a na njima škorpija: Voditeljka raspalila maštu, uski topić samo što ne pukne (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst