Planirate da nabavite psa, a niste sigurni koja rasa bi vam najviše odgovarala? Poslušajte zvezde…

Za buduće vlasnike pasa mnogi faktori su i igri kada treba da se odluče za određenu rasu. Ukoliko vam ni pažljivo istraživanje na tu temu nije od neke koristi, možda bi astrologija mogla da pomogne.  

Ovan

Aktivni, energični i neustrašivi, Ovnovi bi se sjajno slagali sa psima poput nemačkih ovčara, labrador retrivera ili dalmatinaca, koji su takođe puni energije i spremni za igru.

Bik

Pouzdani, stabilni i strpljivi, Bikovi bi uživali u društvu pasa poput buldoga, bostonskih terijera ili bernskih planinskih pasa, koji su takođe poznati po svojoj vernosti i smirenosti.

Foto: freepik

Engleski buldog, veran i smiren

Blizanci

Inteligentni, društveni i znatiželjni, Blizanci bi mogli da pronađu srodnu dušu u rasama pasa poput pudlica, džek rasel terijera ili zlatnih retrivera, koji su pametni i vole društvo.

Rak

Emotivni, brižni i privrženi, Rakovi bi se verovatno dobro slagali sa psima poput labradora, kavalirskih španijela ili maltezera, koji su poznati po svojoj nežnosti i privrženosti.

Foto: Freepik.com

Nežnosti i privrženi labradori

Lav

Uzvišeni, hrabri i samopouzdani, Lavovi bi uživali u društvu pasa poput rodezijskih ridžbeka, bernskih planinskih pasa ili nemačkih kratkodlakih ptičara, koji su takođe hrabri i odani.

Devica

Analitične, odgovorne i pedantne, Device bi mogle da pronađu sreću sa psima poput škotskih ovčara, belgijskih ovčara ili basenja, koji su inteligentni i spremni za njihove komande.

Foto: Freepik.com

Malinoa za Device

Vaga

Ljubiteljke harmonije, ljubazne i društvene, Vage bi se osećale prijatno u društvu pasa poput kavalirskih španijela, pomeranaca ili francuskih buldoga, koji su šarmantni i prilagodljivi.

Škorpija

Strastvene, istrajne i tajanstvene, Škorpije bi mogle da pronađu drugara u psima poput rotvajlera, dobermana ili džek rasel terijera, koji su odani i zaštitnički nastrojeni.

Foto: Shuterstock

Za Blizance i Škorpije džek rasel

Strelac

Slobodoumni, avanturistički nastrojeni i optimistični, Strelci su kompatibilni sa psima poput vižli, australskih ovčara ili setera, koji su energični i vole da istražuju.

Jarac

Ambiciozni, disciplinovani i tradicionalni, Jarčevi će sigurno naći zadovoljstvo u društvu pasa poput nemačkih ovčara, boksera ili šnaucera, koji su inteligentni i odani.

Foto: Freepik.com

Bokser, inteligentan i odan

Vodolija

Inventivne, nekonvencionalne i plemenito orijentisane, Vodolije bi bile srodne duše sa psima poput dalmatinaca, border kolija ili bulterijera, koji su pametni i nezavisni.

Ribe

Intuitivne, senzibilne i ljubazne, Ribe bi mogle da pronađu savršenog drugara u psima poput kavalirskih španijela, labradora ili bolonjskih pasa, koji su nežni i emotivni.

3 najsrećnija datuma u maju! Stižu moćni dani - nove prilike i sudbinski događaji

sledeća vest

Originalni tekst