Košarkaši Milana dočekaće Partizan u petak u okviru 28. kola Evrolige, a domaćini imaju velikih problema pred ovaj meč pošto neće moći da računaju na nekoliko igrača.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМИ МИЛАНА ПРЕД ПАРТИЗАН: Неколико играча има здравствених проблема, познато шта се дешава са Миротићем

Foto: Profimedia

Kako navodi italijanski novinar Alesandro Mađi, koji izbliza prati dešavanja u Armaniju, nekoliko košarkaša ima zdravstvenih problema, a među njima se nalazi i Nikola Mirotić, koji se prethodnog leta povezivao upravo sa Partizanom.

Armani je objavio izveštaj o povredama u kojem se tačno navodi šta je problem kog igrača, a ima mnogo više nego što bi pristalice tima iz Lombardije to želele. Šabaza Nejpira muči stopalo, Mirotića gastroenteritis, a Flakadori je na ispitivanjima. Stefano Tonut ima probeme sa desnom šakom, a Aleks Pojtres ima zapaljenje optičkog nerva.

BONUS VIDEO: Porodica promenila „Oče naš“ zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VLAHOVIĆ ODRŽAVA JUVE U ŽIVOTU: Stara torinska dama na srpski pogon

BEZ MILOSTI: Evo šta se desilo Rusima koji su odbili da uzmu medalje posle meča sa Belorusijom

BEZ MILOSTI: Evo šta se desilo Rusima koji su odbili da uzmu medalje posle meča sa Belorusijom

Rat u Ukrajini doveo je do brojnih strašnih posledica, a trpi i sport. Kako ukrajinski, tako i ruski usled brojnih sankcija koje su mu uvedene. Pa opet, Rusija ima prijatelje s kojima može da održava i produbljuje sportsku saradnju, ali ima i kazne za svoje žitelje ako to prijateljstvo ne poštuju. Baš jedan primer na tu temu stiže tokom „specijalne vojne intervencije“, kako Ruska Federacija naziva pomenuti sukob.

03. 03. 2024. u 20:29

Originalni tekst