Pred vama je 44. epizoda podkasta Najopasniji rezultat u produkciji Velikih priča.

Završena je jedna od najboljih regularnih sezona u istoriji NBA lige. Kako vreme prolazi izraz „najbolje u istoriji“ se nepovratno haba, ali kada se sa početne tačke novog NBA plej-ofa igrači, treneri i bord lige okrenu i pogledaju svoj minuli rad, mogu da budu zadovoljni. Malo zbog uticaja plej-ina, malo zbog preraspodele moći po konferencijama, malo zbog povreda ekipa koje su prethodnih sezona bile dominantne u regularnim sezonama u svojim konferencijama – dobili smo do sada retko viđen paritet.

U skraćenom košarkaškom sastavu Najopasnijeg rezultata, Uroš Jovičić i Toni Lazarušić su osim minulog regularnog dela sezone – kojeg su smestili među najzanimljivije u istoriji – pričali i o nastavku sezone kojeg čitava NBA zajednica sa nestrpljenjem iščekuje.

Da li će iskustvo biti presudno u predstojećem plej-ofu? Da li je ovo poslednji voz za neke igrače poput LeBrona, Karija i Tompsona? Koliki će pritisak osećati timovi koji se dosad nikada nisu okitili prstenjem, i da li će vankošarkaški faktori ugroziti loženje na Jokića i Denver?

Odgovore na ova i druga pitanja možete pronaći na YouTube kanalu i satju Velikih priča.

Post Views: 4

Originalni tekst