U fudbalu se, kao i u sport, generalno, deavaju povrede. Ali, dok su neke spontane, a druge usled namere rivala, neke se dogode zbog spleta okolnosti.

!    :     -     ... ()

Screenshot / X / juanracoronelpy

Takva je bila i ona zabeleena u Kupu Urguvaja.

Sastali su se La Luz i Danubio i sve je delovalo kako i dolikuje utakmicama Kupa, bilo je neizvesno i rezultatski napeto, a onda se sreidnom drugog poluvremena desila situacija koje je mnoge gledaoce, pa i aktere, uznemirila.

Brajan Kordara, ofanzivni igra domaeg La Luza, eleo je da efektno, „makazicama“, postigne gol.

Meutim, umesto lopte, njegov snaan pokuaj da poalje loptu u mreu – doveo je do toga da je snano utnuo u glavu defanzivca Danubija, Hoakina Fernandeza.

Snimak tog incidenta je uznemirujue prirode i molimo maloletna lica, kao i one kojima bi moglo da pozli usled uznemirujueg sadraja, da ga ne emituju na svojim ureajima.

to se rezultata tie, Danubio se „osvetio“ za ovu situaciju tako to je u 89. minutuo dao gol za pobedu od 0:1, a strelac je bio Pintos, koji je tako goste odveo u etvrtfinale fudbalskog Kupa Urugvaja.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meu Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst