Pevač poput mnogih kolega prepustio publici da peva, a niko ga nije konstatovao

Nenad Knežević Knez i dalje vredno radi i nastupa, ali dugo nije snimio novu pesmu. On je nedavno održao jedan nastup s kojeg se pojavio snimak koji je sve nasmejao.

Foto: Zoran Sinko

 

Naime, Knez je pevao svoju pesmu „Mia bella signorina“, a onda je u jednom trenutku poželeo da publika otpeva deo umesto njega, kao što to rade njegove kolege sa svojom fanovima.

Međutim, kada je on otpevao strofu, a kade je zastao, iz publike se ništa nije čulo. Ipak, on nije odustao, pa je isto pokušao ponovo, i rekao „Zajedno“, ali publika i nije bila baš glasna.

Ovaj snimak postao je hit na mreži „X“, te su se nizali brojni komentari.

„Treba mi ovaj nivo entuzijazma kad ništa ne ide“, „Car“, „Žao mi je malo“, „Blamančina“, „Au, ovo je hit“, „Ispala“, pisali su tviteraši.

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst