Jovana je otkrila da je upoznala novu emotivnu partnerku bivšeg spruga, a o svom ljubavnom životu nije želela previše da priča.

Pevačica Jovana Pajić večeras je zablistala na jednom prestoničkom događaju.

Ona je za medije otkrila da je upoznala novu devojku svog bivšeg supruga, Saleta Tropika, kao i da se super slaže sa njom. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi se svi jako lepo slažemo i to je u najvećem interesu naše dece. Ja jedino mogu da budem spokojna kada su one dobro i kada je okruženje oko njih zdravo i to je jedino što mene zanima. Drago mi je da je Saša našao jednu taku osobu – rekla je Jovana.

Ona je zatim dodala da je njen fokus usmeren prema deci i poslu, te da nema vremena za novog partnera. 

– Moj fokus je potpuno usmeren na moju decu i moj posao. Ja kompenzujem emotivno ispunjenje kroz neke druge odnose i jako sam srećna. Muškarac treba da bude normalan, ostvaren i ispunjen – dodala je Jovana, pa progovorila o razvodima na estradi:

– Razvod je jako bolan, a naročito što deca svih tih ljudi to čitaju. Situacije koje isplivavaju o razvodim dolaze do javnosti isključivo zbog aktera, mislim da sve može da ostane u porodici, ukoliko shvate da je najveći interes psihičko zdravlje sopstvene dece. To je stvar izbora, ja sam odlučila da tu situaciju proživim u miru. Na meni je da čuvam svoju privatnost, sve je stvar izbora, to je najveće blago ko uspe to da sačuva – izjavila je Jovana. 

Poznato koju će emisiju Dušica voditi na

sledeća vest

Originalni tekst