Zoki Šumadinac preminuo je od posledica srčanih komplikacija.

Zoki Šumadinac rođen je 08. 08. 1975. godine u Austriji, a živeo je u Gornjem Milanovcu. Bavio se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija, piše Alo. 

Zoki je javnosti postao poznat po svojoj numeri pod nazivom “Autotjun” koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede.

Foto: Instagram printscreen

 

Ubrzo potom postao je učesnik „Zadruge 3“, a zatim i „Zadruge 5“, ali se nije dugo zadržao.

Zokiju je inače pozlilo u toku trajanja jedne od sezona „Zadruge“, a svemu su prisustvovali i zadrugari koji su zvali pomoć. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Imao tri kliničke smrti

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći.

Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe ima jedan brak tokom kog je dobio sina. Sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima.

Nazvaće dete po Asminu Durdžiću: Aneli Ahmić svojom odlukom šokirala javnost

sledeća vest

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je! (VIDEO) Marija nije sama! Hiljade ljudi želi da joj pomogne

Originalni tekst