Biva zadrugarka Marija Kuli otro osudila ponaanje Milice Velikovi, ali je i dala svoj sud o vezi njene erke Miljane i njenog novog deka Darjana.

Biva rijaliti uesnica i majka aktuelne takmiarke „Elite“ Miljane Marija Kulipoznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te je sada u svom stilu prokomentarisala Milicu Velikovi koja se nedavno nala u okraju sa njenom erkom, ali otkrila i kako joj se dopada novi zet Darjan Radomirovi.

Foto: ATAIMAGES

Marija nije tedela rei kada je Velikovieva u pitanju:

Foto: ATA Images

– Od uliarke nita bolje nisam ni oekivala, prosta je devojka i nema neke argumente da se izbori pa udara ispod pojasa. Bog vidi, pa neka sudi i vraa on kako treba. Mlada devojka da se bavi takvim stvarima i da poseduje toliko zlobe u sebi, sva je negativna i nikakva ali za rijaliti je izgleda dobra. Nisam se ja ba neto uznemirila, znam da je to rijaliti.Miljana zna da odgovori, nikada ne uvredi prva, ali ja sam joj rekla kad je neko opsuje da odgovori sto puta gore. Danas je Milica rekla da se uopte ne kaje zbog toga, meni je odvratna, mala, zdepasta, nikakva. Ne daj boe neko da joj spomene trojke, etvorke i ostalo, ona odmah krene da vrea jer je istina boli – rekla je Kulieva, pa se osvrnula na vezu njene erke Miljane i novog zeta:

Foto: Youtube printscreen

– Vidim da je ona dosta srenija i nasmejanija, samo neka se ona reila Zole. Shvatila je ta je napolju i kako je sa njim,od kako je uladosta je pozitivnija. Ja mnogo vie volim da je gledam ovako pozitivnu, kad se ali sa drugima nego kad je u depresiji zbog nekog mukarca. Oni neka se drue i neka provode vreme, ali ja nisam zadovoljna njime. On o Snei, sa kojom je bio toliko vremena, govori neke loe stvari, pa odma moete da zamislite kako bi se ponaao prema drugim devojkama, to sam mu ba zamerila i ne svia mi se to nikako. Kada je u stanju jednoj to da uradi, to ne bi i drugoj. Odvratno mi je kad neko iznosi prljav ve o stvarima iz spoljnog sveta.. Kad ga gledam u emisijama dok pria, nekako mi je naporan, deluje mi skroz izgubljeno, ne zna da li je doao ili poao, krene da pria od Kulina Bana, pa sa jedne teme na drugu i na kraju ne moe da ga uhvati ni za glavu ni za rep. Ali opet moram da kaem da on nije lo prema njoj i da nije nasilan deko tako da mi se jedino to dopada, nije u nekom fazonu da baca stvari u jezero i da ima neko nasilniko ponaanje – iskreno je priznala Marija.

Peva Darko Lazi ponovo za volanom, a kada vidite kojom brzinom je vozio, iznenadiete se

sledea vest

Originalni tekst