Temperamentna Nišlijka priredila je spektakl na sceni „Elitovizije“.

Večeras se održava „Elitovizija“, a Miljana Kulić i Darijan Radomirović privukli su ogromnu pažnju.

Naime, novopečeni golupčići izveli su pesmu Jelene Karleuše i Milice Pavlović, „Mašala“.

Kulićeva je tom prilikom pred stručni žiri izašla u korsetu i crnim čizmama, a uspela je da podigne čitav studio na noge, te je nagrađena gromoglasnim ovacijama.

Podsetimo, Miljana Kulić nekoliko puta u „Eliti 7“ pominjala je Jelenu Karleušu, a redovno ističe da su joj albumi „Alfa“ i „Omega“ omiljeni.


Vesti

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Društvo

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR je juče u 33 grada širom Srbije, uz podršku volontera i donatora, obeležilo Svetski dan dece obolele od raka. Pod sloganom „I JA SE BORIM!“ ove godine kampanja je bila posvećena skretanju pažnje na prava dece u bolnici i humano lečenje.

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Politika

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Iako Srbija trpi ogroman pritisak od strane EU i SAD da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, čak joj poneki evropski poslanici, kongresmeni i senatori iz Amerike prete istim, ona ih nikada neće uvesti Rusiji, istakao je bivši ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović, koji se i sam našao na listi osoba i kompanija kojima su Sjedinjene Države uvele sankcije.

Moramo da dostavimo novac našem narodu! Vučić o zabrani korišćenja dinara na KiM To pokazuje njihov stepen neznanja i bahatosti! Predsednik Vučić o zahtevima lažne elite iz Proglasa Velika Britanija uputila oštro pismo zbog onoga što Priština radi! Vučić jasan: Uvek razmišljamo o KiM!

Originalni tekst