Žena popularnog pevača priznala da se zbog zdravlja podvrgla estetskoj korekciji

Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića tema je brojnih medija koji pišu da je trudna, međutim, ona se o tome nije oglašavala. I dok je Darko demantovao da čekaju prinovu, Katarina o tome nije želela da govori.

Foto: Zoran Sinko

 

Međutim, ona se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i obelodanila nešto drugo o sebi. Naime, Kaća je svojim pratiocima odgovarala na pitanja, a kada su je pitali da li koristi botoks, ona je sve iznenadila odgovorom:

Foto: Instagram printscreen

 

– Da, koristim botoks na čelu. Već dugi niz godina svakodnevno radim posao gde crtam jako precizno i svaki put kad hoću da proverim da li je sve u delić milimetra kako treba ja se namrštim, tako da su mi bore između obrva postale vidjive i zbog toga radim botoks. Još jedan razlog je to što sam čula da botoks pomaže za ublažavanje migrene i mislim da je i to tačno – napisala je Katarina koja izgleda ima problem sa glavoboljama.

Darko Lazić za Informer o navodima da je Kaća trudna! Oglasio se i otkrio istinu

sledeća vest

Vesti

Sve manje nasilja u novosadskim školama! Dina Vučinić: Krajem meseca okupićemo roditelje na obuku kako da prepoznaju nasilje, zajedno stvaramo bezbedno okruženje za decu Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

Lilly Drogerie donose popuste na proizvode za negu tela! Kako da saznate da li ste preležali male boginje, koronu, hepatitis: Besplatno testiranje na 5 virusa

Društvo

Kako da saznate da li ste preležali male boginje, koronu, hepatitis: Besplatno testiranje na 5 virusa

Institut za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ pozvao je građane da besplatno provere svoj vakcinalni i imunološki status na male boginje, rubeole, zauške, SARS-CoV-2, hepatitise A, B, C, D, E.

Originalni tekst