Popularna rijaliti učesnica, navodno, je ponovo trudna

Miljana Kulić, kontroverzna rijaliti učesnica, tvrdi da je u drugom stanju što je potvrdila na jednom snimku koji je objavljen na društvenim mrežama. Kulićeva neprestano pokazuje test za trudnoću u kameru tvrderći da je ponovo zatrudnela u rijalitiju.

Foto: Youtube printscreen

 

– Dve crte. Nisam budala – rekla je Kulićeva, a komentari su se samo nizali.

Inače, Miljana Kulić u „Eliti“ je započela vezu sa Darjanom Radomorovićem, a njihov odnos kao i svi njeni prethodni, iz dana u dan intrigira gledaoce rijalitija.

Miljana ostala trudna prvi put u rijalitiju

Rijaliti učesnica prvo i jedino dete začela je u „Parovima“ u kojima je imala kratku vezu sa Ivanom Marinkovićem. Njena majka Marjia bila je protiv toga da Miljana rodite dete, ali je Kulićeva ipak iznela trdnoću i donela na svet sina Željka. Ona je čak i u „Zadrugu“ ušla trudna i tamo boravila do porođaja:

– Moje dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako… Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa – izjavila je Marija Kulić, majka Miljane Kulić nakon što joj je ćerka imala intimne odnose pred milionima. Marija sada brine o malom Željku kojem je obezbedila najbolje uslove za život. 

Svađa epskih razmera! Miljana izgovorila gnusne reči Milanu Miloševiću, on joj zapretio:

sledeća vest

Originalni tekst