FUDBALERI Partizana su prolećni deo sezone nastavili novom pobedom, trećom u nizu, a o njoj je trener crno-belih Igor Duljaj imao šta da kaže.

ТО МОЖЕ ДА НАС ЗАБРИНЕ! Игор Дуљај о победи Партизана против Новог Пазара

FOTO: FK Partizan

Nakon što je u zanimljivom meču Partizan pobedio Novi Pazar, Duljaj je ovako reagovao kada je stao pred kameru Arene sport:

– Tri izuzetno važna boda. Pohvalio bih najpre oba tima, bilo je dosta šansi na obe strane, posebno u drugom poluvremenu kada se naša ekipa na neki način zadovoljila, a to može da nas zabrine, jer možemo da uđemo u problem. Bilo je šansi, bilo dobrih poteza, bilo stvari koje vežbamo na trenizima. Naravno, uvek je lakše kada imamo finu podršku navijača koji su došli u lepom broju. Čestitke mojim igračima, ali i rivalu i njihovom treneru (Slavku Matiću) koji radi veoma dobro – rekao je šef stručnog štaba crno-belih.

Partizan je ostao drugi na tabeli i ima sada 70 bodova, četiri manje od lidera – FK Crvena zvezda je nastavila svoj niz uspeha pobedivši (teže nego što se očekivalo) Radnik u Surdulici.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: „Grobari“ izašli na ulice prestonice Španije, a onda… (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst