Srbija je danas ispratila svoju predstavnicu na pesmu Evrovizije koja se ove godine održava u Malemeu u Švedskoj.

Ispraćaj za Teya Doru upriličen je u zgradi RTS-a, a tik pred odlazak mlada zvezda je poručila da nema tremu. 

– Mislim da će me kasnije strefiti – rekla je Teodora, a onda otkrila kako se smiruje pred sam nastup: 

– Pred nastup sam mirna, samo ćutim i razmišljam – kaže mlada pevačica.

Iako priznaje, oseća pritisak jer će na ovako velikom takmičenju predstavljati svoju zemlju, smatra da će sve proći kako treba jer je ekipa mnogo posla odradila. 

Foto: E-stock

 

– Da li ćemo nešto menjati u samom nastupu, videćemo kad odemo tamo, jer ta scena je potpuno druigačija od onoga što mi imamo ovde. Tokom proba ćemo videti šta bi trebalo promeniti da nastup bude najbolji mogući – rekla je Teya Dora i potvrdila da je scenski nastup značajno drugačiji od onog na PZE i da će stena takođe biti dosta veća.

Naša predstavnica veruje u uspeh u Malmeu, naglašava da je njen tim složan, da vole ovaj projekat i da će dati sve od sebe da ona trijumfuje u Švedskoj. Na pitanje šta o svemu misli njena porodica ona kaže:

Foto: E-stock

 

– Mama je oduševljena, ona sve prati. Na žalost neće moći da ide tamo sa mnom ali prati svaki korak i daje mi savete – rekla je Teya Dora, koja je nedavno dobila i nagradu za najboljeg ambasadora na koju je veoma ponosna.

Što se tiče ostalih učesnika na prvoj polufinalnoj večeri, Teodora kaže da se sa njima sprijateljila i združila tokom koncerata po evropskim gradovima i veoma joj se sviđaju njihovi nastupi.

– Ono što sam primetila jeste da se moja pesma izdvaja u odnosu na ostale i to mi se sviđa. Dopadaju mi se nastupi Hrvatske, Ukrajine, Italije, Slovenije, Švedske… Ima puno pesama dobrih pesama, da nekog ne zaboravim – kaže Teya Dora.

Foto: E-stock

 

Ona potvrđuje da stranci odlično reaguju na priču o ramondi.

 – Fenomenalna im je priča, dopživljavaju je veoma emotivno. Shvataju poruku ove pesme, a to je da nikada ne bi trebalo gubiti nadu – kaže Teya Dora, koja priželjkuje da otputuje u Indiju, zemlju u kojoj je već poznata.

Naša predstavnica ne pesmi Evrovizije priznaje da je upoređuju sa Lorin iako žanrovski ne liče.

– Mislim da je to zbog kose, frizure i stajlinga koji sam imala na nastupu. Svakako mi je slatko, jer ona je pobedila prošle godine – kaže naša predstavnica u Malmeu.  

Šta je još ispričala pred polazak u Švedsku pogledajte u videu ispod.

Ispraćaj srpske predstavnice na Evroviziju 2024! Teya Dora razvila zastave Srbije i Švedske, pa poručila:

sledeća vest

Originalni tekst