Tamara Milutinović i Darko Jevtić danas su organizovali drugi dan svadbe u Valjevu.

Pevačica i fudbaler napravili su gala slavlje povodom venčanja i krštenje njihove ćerke pre dva dana, a sada su odlučili da organizuju još jednu veselje u Valjevu.

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

Tamarina prijateljica objavila je snimak na Instagramu i pokazala da pevačicu i fudbalera prate tri ogromna džipa.

– Tako se prati mlada – napisala je u opisu snimka na kom su označeni i pevač Uroš Živković kao i pevačica Goga Gačić.

Foto: Printscreen/Instagram/jovana_lukiceva

 

Kako je Informer pisao, Tamara i Darko su na svadbi dobili više od 100.000 evra. Pevačica i fudbaler su se venčali 6. juna i ujedno krstili ćerku Emili u Hramu Svetog Save. Na svadbenom veselju, upriličenom u jednom prestoničkom restoranu, koje je trajalo do ranih jutarnjih časova, bilo je mnogo Tamarinih kolega i koleginica, ali i Darkovih.

– Osećamo se prelepo, ovaj čin koji smo danas doživeli je neopisiv, ovo je nešto najlepše što sam do sada osetila. Bilo je suza i sve je bilo jako emotivno. Venčanica je preteška, jedva čekam prvi ples i da je skinem, ni muž ne može pored mene da hoda normalno. Čim sam je obukla znala sam da je to ta, a ja i dalje ima tremu – rekla je Tamara.

Foto: Informer

 

Fudbaler i pevačica su se pokazali kao sjajni domaćini i dali su sve od sebe da im venčanje bude bajkovito, a gosti uživaju u svakom trenutku do samog kraja.

Tamara i Darko zaradili 100.000 evra! Pevačica i fudbaler profitirali od svadbenog veselja

sledeća vest

Srbija

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je!

Originalni tekst