U vazdušnom znaku Voodlije je prava planetarna žurka, jer se u njemu nalaze Pluton, Sunce, Merkur, a sada i Mars. Planeta akcije i delovanja, Mars, ušao je u Vodoliju, gde će mu se 16. februara pridružiti i Venera, što će doneti tektonske promene.

Mars je ušao u znak Vodolije 13. februara, a Venera će mu se pridružiti 16. februara. Dve planete tog dana kada promene pozicije doći će u konjunkciju sa Plutonom, koji ih tu dočekuje, kao da otvara vrata svima nama, u novi svet i nove životne promene.

Ipak znamo da je Pluton Bog podzemlja, pa ta vrata mogu i da se na drugi način shvate, ali jedno je sigurno, promene su neminovne. Vrata koja otvara Pluton su vrata unutrašnje transformacije, ali i društva i kolektivne civilizacije u kojoj se trenutno nalazimo.

Humanizam, koji je pod vladavinom znaka Vodolije, ulaskom Plutona u taj znak, mora da promeni našu percepciju prema humanosti, čoveku i odnosu prema njemu. Možda da vrata koja otvara ulazak Plutona u Vodoliju obeležimo kao vrata drugačije percepcije.

Foto: Shutterstock

 

Kada čovek jednom prođe kroz neka vrata, ne izlazi isti kad izlazi, kaže pisac knjige koja se upravo tako i zove, pa i mi kao pojedinci treba da razmislimo kako da menjamo taj obrazac u sebi i odnos prema drugima oko sebe.

Vodolije imaju moć

Drage Vodolije, u toku vaših rođendana, naročito onih koji će da se slave od 13. do 19. februara, biće sve važne planete u vašem znaku. Ovo može biti vaša godina ekspanzije, ljubavi i otvaranja onog dela vas koji vas povezuje sa svemirom.  Imate podršku severnog i južnog čvora ove godine, a to znači da prosperitet možete da osetite u raznim životnim poljima, pa i u materijalnom smislu.


Mesec je ušao u Ovna! 3 horoskopska  znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

Vesti

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Politika

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas čestitku predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga povodom Dana državnosti, u kojoj navodi da ekonomski razvoj Srbije beleži izvanredne rezultate, da se Srbija zalaže za nezavisnost, i da se njn međunarodni položaj i uticaj stalno unapređuju poručujući da se Kina raduje ovakvim uspesima.

Srbija predvođena Vučićem je ekonomski lider na zapadnom Balkanu - Cvijanovićeva čestitala Dan državnosti Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Politika

Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Doskorašnji predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je danas da je međunarodnoj zajednici, a posebno Sjedinjenim Američkim Državama, jasno da režim Aljbina Kurtija generiše probleme i da on zapravo stvara uslove koji onemogućavaju normalan život srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Kurtijev zulum se nastavlja! Zabranjen prolazak još jedne pošiljke dinara na KiM! Još jednom potvrđeno! Dragan Đilas, Marinika i ostali zloupotrebili tragediju u

Originalni tekst