Srpska starleta podelila je niz provokativnih fotografija putem svog Instagram profila.

Stanija Dobrojević godinama unazad važi za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a da je ponosna na svoje izvajano telo, govore i svakodnevne provokativne fotografije koje objavljuje putem društvenih mreža.

Dobrojevićeva je danas podelila niz vrelih fotki, kako u donjem vešu, tako i u kratkim i uz telo pripijenim haljinicama koje su, razume se, istakle sav raskoš srpske starlete. Ona je, najpre, pozirala u kabini za presvlačenje, a zatim i na sofi butika u kojem je pazarila obuću, a poglede njenih pratilaca posebno su mamile nadražene bradavice.

Podsetimo, Stanija Dobrojević ponovo uživa u ljubavi sa Asminom Durdžićem. Par trenutno uživa u Majamiju, a s obzirom na to da je Stanija pre nekoliko nedelja napunila 39 godina, Bosanac joj je tim povodom poklonio skupoceni poklon – časovnik marke „roleks“.

Oglasila se za Informer Slađa Đanijeva, nakon vesti da joj se sin razvodi: Sve sam uradila, ne znam šta bi još trebalo...

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst