Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je srebrnu medalju u skoku u vis na Evropskom prvenstvu u Rimu, pošto je u finalu skočila 1,97 metara.

СРПКИЊА ЖЕСТОКО ОПСОВАЛА! Ево шта је засметало Ангелини Топић (ВИДЕО)

Screenshot: RTS

Topić, bronzana sa prošlog prvenstva Evrope, je 1,97 metara skočila iz trećeg pokušaja, propustila je 1,99, posle toga je tri puta bila neuspešna na 2,01 metar.

Prethodno je 1,86 i 1,90 i 1,95 metara savladala iz prvog puta, dok je 1,93 preskočila posle drugog skoka.

Zlato je osvojila Ukrajinka Jaroslava Mahučik sa 2,01, dok je bronzana bila njena sunarodnica Irina Geraščenko sa 1,95 metara.

Zanimljivo je bilo i napeto tokom takmičenja, pa je Topićeva izazvala buru emocija tokom takmičenja. Dugo očekivani trenutak za njen prvi pokušaj na visini od 197 cm pretvorio se u frustraciju zbog stalnih odlaganja.

Topićevoj nije bilo dozvoljeno da izvede skok zbog odlaganja uzrokovanih drugim disciplinama, starterima i spikerima. Vreme je neumitno prolazilo, a prilika za njen nastup se sve više smanjivala.

Kada je strpljenje konačno presušilo, Angelina je reagovala burnim povikom:

– Pa j***m mu mater – otelo se srpskoj heroini, Angelini Topić, koja je na taj način izazvala snažnu reakciju italijanske publike.

Ovakav ispad nije prošao neprimećeno, jer su mnogobrojni gledaoci na stadionu „Olimpiko“ odgovorili zvižducima i negodovanjem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst