TRENER košarkaša Monaka Saša Obradović rekao je ovog utorka da bi druga godina zaredom na Fajnal foru Evrolige bila neverovatna za njegov klub.

СРБИН СПРЕМАН ЗА ЗАВРШНИЦУ ЕВРОЛИГЕ: Саша Обрадовић и Монако, бајка се наставља!

FOTO: M. Vukadinović

„Kneževi“ su kao trećeplasirani okončali takmičenje u ligaškom delu sezone i igraju u četvrtfinalu protiv Fenerbahčea. U ovom duelu imaće prednost domaćeg terena, a na Fajnal for će se plasirati ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Prva dva meča igraće se u sredu i petak u dvorani „Gaston Medesin“, treći i eventualni četvrti sledeće nedelje u Istanbulu.

– Za Fenerbahče je dolazak na Fajnal for bio cilj od početka sezone, s obzirom na sastav, ulaganja i istoriju kluba. Što se tiče nas, obezbedili smo odličan plasman u ligaškom toku sezone, ali svi želimo sledeći korak i novi plasman na Fajnal for. To smo postigli prošle sezone. Druga godina zaredom među četiri najbolje ekipe Evrolige bila bi neverovatna – rekao je Obradović na konferenciji za medije pred početak četvrtfinalne serije.

Pobednik četvrtfinalne serije između Monaka i Fenerbahčea igraće u polufinalu Evrolige protiv boljeg iz duela Panatinaikos – Makabi.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst