NIKOLA Jokić je odigrao fantastičan meč u pobedi Denvera u Vašingtonu.

СРБИН ЈЕ СИЛА! Никола Јокић уз рекорд сезоне разнео Вашингтон (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nagetsi su kao gosti zabeležili pobedu od 113: 104, bio im je to jubilarni, 30. trijumf u sezoni.

Momak iz Sombora je imao nestvarnu partiju, postigao je 42 poena uz 12 skokova i osam asistencija i tri blokade i pokazao da je u sjajnoj formi.

Bila mu je to 18. partija u karijeri u kojoj je postigao više od 40 poena na utakmici.

Denver je od početka krenuo bolje, posle prvih 12 minuta imali su šampioni prednost od devet poena, 33: 24. Na poluvremenu, Nagetsi su imali komotnih 62: 52, a te dve četvrtine bile su najbolje kada je reč o Jokićevom učinku, jer je do tada upisao 26 poena uz šest skokova i pet asistencija, te dve blokade.

Rutinski su izabranici Majkla Melouna održavali razliku u nastavku, pobeda nije dolazila u pitanje. Jokić je propustio prvu polovinu poslednje četvrtine, ali ušao je ponovo da obezbedi razliku i Denver je slavio.

Osim Jokića, odličnu partiju pružio je i Džamal Marej sa 19 poena, koliko je imao i Majkl Porter Džunior. Povratnik na teren Aron Gordon je imao dabl-dabl učinak od 11 poena uz deset skokova. S druge strane, kod Vašingtona najefikasniji je bio Kajl Kuzma sa 17 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠTA RADI DUŠAN VLAHOVIĆ! Neverovatni Srbin sam vodi Juve do prvog mesta

SI-EN-EN JE ZAPANJEN: Novak Đoković je ovo uradio na Australijan openu, a ovako su Amerikanci o tome obavešteni

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

ČESTO moćemo čuti da „alkohol ubija bakterije“ ili da ubija klice svih vrsta (bakterije, gljivice, viruse…) i da valja „trgnuti“ nešto žestoko kad nas hvata prehlada, spopada želučani virus, kao što bez bojazni srknemo iz tuđe čaše sa žestokim pićem jer tako „ne možemo ništa pokupiti, alkohol ubije sve“. No ispijanje votke ili rakije izgleda ipak neće ubiti klice u našem telu.

21. 01. 2024. u 09: 21

Originalni tekst