NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je u okviru svoje evropske turneje „The Best Off“ održala veliki i spektakularni konert u Šapcu – u hali sportova „Zorka“.

СПЕКТАКЛ КАКАВ ШАБАЦ НЕ ПАМТИ: Цеца Ражнатовић срушила све рекорде (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Ceca zna da napravi, bila je uzavrela. Svetlanu je u Šapcu čekalo mnogo hiljada ljudi, ne bi li videli svoju muzičku kraljicu i uživali u njenim hitovima.

Foto: Novosti

U haljini u boji kože, sa izrazitim šlicem, Ceca je sve vreme igrala na sceni, ne skidajući osmeh sa lica. Koncert je započela pesmom „Zaboravi“, a folk diva je fanove podsetila na njene velike hitove kao što su „Ja još spavam u tvojoj majici“, „Kad bi bio ranjen“, „Zlato srećan put“, „Gore od ljubavi“, „Pile“ i mnogi drugi.

Foto: Novosti

Hala u kojoj pevala bila je popunjena do poslednjeg mesta. Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, se pozdravila sa fanovima koji su skandirali njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se Cecini fanovi dobro proveli i da će ovaj koncert dugo pamtiti.

Foto: Novosti

U nastavku, u videu ispod pogedajte atmosferu sa koncerta:

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | „Novosti“ intervju | Miloš Radenković

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VLADICA IZ ORMARA IZVUKAO ZMIJU DUGU CEO METAR: Neverovatan slučaj u Vranju - Čuju se ženski vrisci, kamera sve snimila (VIDEO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Originalni tekst