KOŠARKAŠKA sezona u Srbiji je završena, ali pripovedanje o događajima tokom finalne serije ABA lige kada su se Stefan Lazarević i Džejms Naneli potukli.

СМИТ ОТКРИО НОВЕ ДЕТАЉЕ: Ево шта се догодило у сукобу Лазаревић - Нанели

FOTO: ABA liga/Drgana Stjepanović

Detalji samog sukoba i dan danas nisu poznati, a Džejlen Smit je u razgovoru za „Mocart sport“ izneo nove detalje. 

Džejms Naneli je tvrdio da se branio, da ga je Stefan Lazarević uhvatio za vrat, međutim, Džejlen Smit je ipak istakao da je Lazarević to probao, ali ne i da je uradio.

– Džejms i ja smo se vraćali sa šuterskog treninga i Lazarević je izašao, prišao nam. Nije mu bilo pravo zbog onoga što je Džejms uradio u drugoj utakmici. Čak i tri-četiri dana kasnije Stefan je očigledno bio pod uticajem tog događaja. Pričali su o tome, a onda je (Lazarević) probao da ga uhvati za vrat na isti način, posle čega je Džejms instiktivno reagovao i udario ga. Verujem da bi svako u takvoj situaciji reagovao isto. Iz tog razloga smatram da se Džejms samo branio. Sve ostalo se videlo na video snimku. Na snimku se jedino ne vidi taj momenat kada Stefan kreće da hvata Džejmsa za vrat, posle čega je usledio udarac – objasnio je američki košarkaš.

Nakon te tuče, Džejms Naneli nije igrao treću utakmicu finala, Zvezda je pobedila i došla do titule sa 3:0, dok se oba igrača kažnjena novčano od strane ABA lige.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst