Maja Marijana poznata je po tome da je uvijek aktivna sa nastupima, a sada je podijelila sa nama da li uspjeva nekada da se odmori i kako joj je počela ova godina.

Pjevačica je istakla da joj se mnogo toga lijepog izdešavalo, kao i da je sebi dala za pravo da se odmori nekoliko dana.

–Predivno mi je počela i radno. Mnogo toga se lijepog izdešavalo, tako da sad sam konačno malo na odmoru, jedno 15- ak dana neću raditi. Malo sam sebi dala za pravo da se odmorim. Malo sam bila bolesna u prethodnom periodu, baš zbog toga malo da se odmorim. Jedva čekam kad sve to završim da nastavim sa poslom – rekla je Maja Marijana za Grand.

Pjevačica i pored mnogobrojnih obaveza, održava liniju i stiže da trenira tri puta nedeljno, a sada je za Grand otkrila da se u slobodno vreme bavi sopstvenim hobijem, a to je izrada nakita.

-Nema odmora nikada, ustvari, slobodni dani su mi i radni dani. Treniram tri puta nedeljno i tako započinjem dan, poslije toga imam energije za sve. Uglavnom završavam neke obaveze koje mi se nagomilaju kada nisam tu. Kada imam vremena bavim se mojim hobijem, radim nakit. Ovo sam sklepala na brzinu da bi mi se slagalo sa haljinom, da bi mi se uklopilo… Družim se sa mojim kćerkama i tako, lijepo sam skockala život, da mi bude potaman – istakla je Maja.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst