Verovali ili ne, sve što znate o Ribama je tačno, a evo prilike da ih i bolje upoznate.

Svaki horoskopski znak prate razne predrasude vezane za njihovo ponašanje i karakter. Među znakovima o kojima postoji najviše stereotipa definitivno su Ribe. Međutim, u njihovom slučaju te predrasude su zapravo – istina.

One su previše osetljive

Većina Riba prvo će da pokuša da se obrani od ovog stereotipa, ali na kraju će ipak priznati da njihova osetljivost nije nikakav mit nego živa istina.

Osetljivost je produkt velike količine emocija koja se nalazi u njima i zbog kojih sve shvataju lično.

Foto: Shutterstock

Delikatnost je njihovo drugo ime

One su često nerealne

Niko ne zna tako dobro da pobegne od stvarnosti kao Riba.

Ponekad namerno ne želi da se suoči sa realnošću situacije u kojoj se nalazi, a ponekad joj jednostavno treba vremena da se s njom suoči na svoj način i pod sopstvenim uslovima, te zato nestane u svom zamišljenom svetu u kojem je sve onako kako treba da bude.

One su velika zlopamtila

Ribe opraštaju brzo, ali ne zaboravljaju nikad.

Kada pomislite da se više ni ne sećaju onoga čime ste ih povredili, one će vas podsetiti na to, najčešće usred neke rasprave ili svađe.

One su previše lakoverne

Ribe na prvu uvek vide samo ono najbolje u ljudima. Nažalost, to znači da im promaknu njihove loše strane i to im se često obije o glavu.

Pustiće ljude u svoj život s punim poverenjem i bez zadrške, ne računajući na to da mnogi nemaju dobre namere.

Foto: Freepik.com

Kada su srećne – srećne su. Kada su tužne – tužne su

One su poprilično ćudljive

U jednom trenutku Riba može da bude jako uznemirena i beskrajno tužna, a u drugom da zaboravi na sve i opet zrači srećom.

Takva promena raspoloženja možda može da bude čudna, ali zapamtite da su u svakom trenutku jednostavno takve kakve jesu i ne skrivaju ništa od vas.

Kada su srećne – srećne su. Kada su tužne – tužne su, piše Your tango.

Mesec je ušao u Ovna! 3 horoskopska znaka neka se spreme za iznenađenje

sledeća vest

Vesti

Vuk ima Daunov sindrom, ali je uspeo da ostvari svoj san! Leči ljude, a zaposlen je na Institutu reumatologije Danas se Srbija ponosi svojim herojima! Državni sekretar Antić se sastao sa borcem sa Košara Tomislavom Račićem! Doneta revolucionarna presuda u Srbiji! Ani vraćaju zamrznute embrione tri godine posle smrti supruga

Društvo

Doneta revolucionarna presuda u Srbiji! Ani vraćaju zamrznute embrione tri godine posle smrti supruga

Prošlo je tri godine od kako je suprug Ane Mladenović Marković (46), preminuo od posledica koronavirusa, a embrioni koje su njih dvoje zamrzli u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, su prema Zakonu o biomedicinski potpomognutoj oplodnji (BMPO) još 2022. bili spremni za spaljivanje. Međutim, Ana je odlučila da se bori za svoje potomstvo i tužila je kliniku, jer joj je muž u nasleđe ostavio njihove embrione, a po Zakonu o nasleđivanju, ustanova je u obavezi da ih vrati. Posle niza različitih presuda i žalbi, od 2021. do danas, Viši sud je doneo konačnu odluku, da embrioni pripadaju majci – Ani.

Orlić žustro poručio Đilasovim botovima: Gde ste da osudite nasilje nad ženama! (VIDEO) Maja Gojković osudila napad na aktivistkinju SNS: Nasilje nad bilo kojim građaninom naše zemlje, a pogotovo nad ženama je nedopustivo

Originalni tekst