Nebojša je ispričao da mu je sada najvažnije da ode u Dubaji i uzme ćerkine stvari koje su tamo morale biti zadržane zbog istrage.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

Andrijanin otac, Nebojša, ispričao je da je počeo da sprema pomen za svoju ćerku, a ono što ga je posebno pogodilo jesu komentari pojedinih članova porodice koji su se bunili jer su na dan sahrane objavljenje njene pesme koje je ona snimila pre tragedije. 

Foto: Foto: Facebook

 

– Moje ćerke više nema, tu ništa ne mogu da promenim, ali mogu uvek da je se rado sećam i da odlazim na grob, da napravim pomen. U subotu je pomen mojoj Andrijani, a neki članovi familije, tako sam čuo, negoduju jer sam objavio pesme. Zato mi se ne javljaju. Misle da na tome zarađuje, što nema veze sa istinom. To je objavljeno samo da bude uspomena na nju. Te spotove je snimila, ja sigurno neću da ih bacim u kantu – rekao je Nebojša. 

Andrijanin otac je zatim dodao da je u Dubaiju ostao jedan telefon po koji planira uskoro da ode. 

Foto: Foto facebook prntscreen

 

– U Dubaiju je jedan telefon po koji moram da odem, neke Andrijanine stvari koje su morale da se zadrže. Ostatak je ovde. Samo ja znam kako mi je, ne mirim se i dalje sa činjenicom da mi ćerke nema, ali šta je tu je – izjavio je on za „Republiku“. 


Cecin bivši priredio Jovani izenađenje u krevetu! Misica objavila privatnu fotografiju, van sebe zbog Bogdanovog gesta (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst