Rijaliti učesnici Marko Đedović i Aneli Ahmić pričali su o ocu njenog deteta Asminu Durdžiću, ali i njegovoj izabranici Staniji Dobrojević.

Naime, Aneli je juče napustila rijaliti zbog starateljstva nad ćerkom Norom, koje Asmin želi da joj oduzme. 

Međutim, kada se vratila u „Elitu“, za sve je okrivila Staniju koja je, prema njenim rečima, navodno nagovorila Durdžića da to uradi.

Đedović i Aneli su žestoko opleli po Asminu i Staniji.

Ona je kao izjavila da je ljubav toliko jaka da bi ona prihvatila i dete. Kakva jaka ljubav, on je k*esne pa malo odu na letovanje. Ona bi do sad još trojicu opelješila samo zbog medija mora da daje pi*ke Alibabi – rekao je Đedović, a Aneli se nadovezala:

Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac, ja sam nju samlela kad je došla za Novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovor. Samo je došla sa lažima ovde.

Đedović je zaključio da će Stanija ući u narednu sezonu rijalitija.

Ma ona dođe, izblamira se i ode, ne znam šta joj je ovo trebalo u životu, njima nije jasno koliki su odroni. Ona će da traži da uđe u osmicu -rekao je Đedović, a Aneli je poručila:

Ući ću i ja! Stanija sad ti se obraćam: „Pravi svoje dete, nemoj da se baviš tuđim“.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, majka Aneli Ahmić je izjavila da se njena ćerka ne drogira, već da ponekad „šmrče nešto na nos“. S obzirom na to da njena izjava zvuči kao priznanje da uzima narkotike, za šta ju je Asmin i ranije optuživao, Durdžić bi mogao da iskoristi ovu rečenicu kao argument na sudu.

Ovim povodom, Asmin se oglasio za Informer, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Irfan Mensur proslavio 72. rođendan! Pavle objavio delić sa proslave, tu je i Lauševićeva žena!

sledeća vest

Originalni tekst