Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan 2:0 u polufinalu Kupa Srbije, a igrač crveno-belih Milan Rodić govorio je za klupski sajt o utakmici.

РОДИЋЕВЕ РЕЧИ ОДЗВАЊАЈУ: Ево шта је искусни играч рекао о вечитом ривалу после дербија!

FOTO: M. Vukadinović

On je rekao da su posle druge pobede u četiri dana stavili tačku na to ko je bolji u ovom trenutku.

– Pobedili smo večitog rivala dva puta u razmaku od nekoliko dana i jasno stavili tačku na priču oko toga ko je bolja ekipa. Mislim da smo i prvi prolećni derbi zaslužili da pobedimo, ali je sve to fudbal. Ipak, sad je sve došlo na svoje i sa 10 bodova prednosti čekamo završnicu prvenstva, kao i finale Kupa Srbije. Pred nama je još sedam utakmica, i cilj je da svaku pobedimo – počeo je Rodić.

Dodao je i da nema opuštanja, jer ih već za vikend čeka novi, težak rival.

– Nema opuštanja, pobedu smo već arhivirali i sada smo maksimalno fokusirani na Vojvodinu. Očekujem dobar meč, oni su u sjajnoj formi, zasluženo su se plasirali i u finale Kupa Srbije, tako da će sigurno biti veoma zahtevna utakmica, kako u nedelju, tako i 23. maja – dodao je Rodić.

Na kraju je zaključio sa time da je presudna bila koncentracija igrača Crvene zvezde.

 – Presudila je naša koncentracija, timski duh i potom veća sigurnost u završnici, u odnosu na prethodna dva derbija. Sada smo iz prve dve prilike postigli dva pogotka, i to je model kojim treba da se vodimo i u narednim utakmicama. Uspeli smo potom da održimo kontrolu utakmice i da se zasluženo plasiramo u finale Kupa. Cilj je jasan, želimo četvrtu duplu krunu u nizu i smatram da imamo kvalitet za to. Verujem i da su navijači zadovoljni načinom na koji igramo. Hvala im za sjajnu podršku na prethodna dva derbija, ali i na svim drugim utakmicama – podvukao je Rodić.

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst